HootChili

Det är framtiden jag är intresserad av, eftersom det är där jag kommer tillbringa resten av mitt liv!

Näst sista dagen på 2012!

Kategori: Allmänt

2012 var ett redigt bra år för mig. Allt föll på plats och jag hittade nya vänner, jobb och kärleken. 2013:s nyårslöfte blir samma som förra årets och året innan osv. Träna mera och sluta bita på naglarna. Någon som är sugen att gå på Boxing med mig i Hultsfred och börja spela squash? Idag har jag faktiskt hoppat hopprep igen, fan vad det ger, man blir svettig på direkten och jag brukar ha svårt för det. Tänkte ta med Tomas på en skidtur sedan om det går med tanke på att snön smälter. Tomas är och springer och jag tar mig en nyttig "smuttie". Igår va vi på bio "Hobbit" faktiskt redigt bra. Och handlade inför nyår. Vi har valt att bara vara hemma med barnen, göra 3 rätters och spela familjespel. Det blir räk cocktail, smördegsinbakad fläskfilé och kladdig kladdkaka med grädde och bär!

2012

Kategori: Allmänt

In i det sista 2011 och in i det första av 2012 hittade jag och min Tomas varandra.

* 2012 firades med en nyårs kryssning en spännande sådan eftersom vi faktiskt bara hade känt varandra knappt en månad. Men ändå bar det iväg med buss till Sthlm och på en stor båt. Där vi blev ännu mer kära i varandra.

* Januari bestod av många kärleks dagar.

* 14 februari fick jag ett blombud och fick höra "Jag älskar dig" av Tomas för första gången.

* Mars fyllde min stora pojk 9 bast. Tomas och jag blev sambo. Vi hade en skit rolig ute kväll med kollegorna på servett avdelningen. Tomas och jag såg Takida på Metropol. Jag fick fast jobb.

* April min lilla pojk fyllde 5 år. Vi gjorde en massa härliga utflykter i grottor och berg.

Maj: Vi köpte våra två fina bilar som vi är super nöjda med. Vi hämtade valpen Ringo. Jag var på möhippa för en barndomsvän, flög i ett litet flygplan för första gången.

Sommaren: Jag gjorde min första tatuering. Vi var på bröllop midsommardagen. JAG FYLLDE 30 år och fick världens finaste dag av min Tomas. Jag hade 30 års fest med goa människor. Jag fick en båt av min kära familj. Vi var i Nyköping och åt glass. Vi åkte bastuflotte. Tina och jag var i Visby. Vi åkte till Legoland med barnen. Vi var i den heta staden NEW YORK.
Vi campade i Oskarhamn, där jag fick mitt första utbrott barn överallt, stim stim och stim och vi började visa våra " true Colours" för varandra. Överlevde det och blev ännu kärare i varandra. Fick ihop familjen och vande oss att leva med varandra.

Hösten: Började att renovera vårt hem. Vi fick göra oss av med Ringo pga mina hela tiden ändrade arbetstider. Bestämde oss för en väldigt viktig sak. Fick nyheten att min kära vän ska ha barn i sommar.

Ja och en jävla massa andra saker som jag inte kommer på just för tillfället.

Lego!

Kategori: Allmänt

Idag har vi alla suttit tillsammans och byggt lego! Bara älskar att pyssla med alla mina pojkar! Ja är en pojk mamma helt klart!!

Utkast: Dec. 27, 2012

Kategori: Allmänt

Idag har dagen bestått av lite ilska och mkt kärlek.

Efter frukosten åkte vi alla in till Lekia i Vimmerby för att byta ett Nitendo DS som min son fick i julklapp av mamma.
Mamma har varit inne på lekia i Vimmerby för att fråga om Guld Mario i Nitendos DS finns. Och fick där till svara ja här är det.
Mamma kan inget om detta så hon köpte detta i tron av att det var rätt eftersom personalen där sa det. Men Guld Mario finns inte i Nitendo DS utan bara i Nitendo DS 3.
Eftersom mamma inte hade kvittot kvar så beslutade vi oss för att ändå försöka se om dem kommer ihåg detta. Och eftersom jag läst inom handel så vet jag att vi då läste om att man har rätt till att byta varor utan kvitto om man kan bevisa att varan är köpt där.
Men personalen på Lekia i Vimmerby var så jävla otrevliga så det finns inte. Dem kom ihåg mamma, och vet att varan är köpt där, men vägrade att byta den utan kvitto. Det blev lite diskution, men eftersom barnen stod där med mig så valde jag att avsluta och gå.
Men tycker att dem borde ha förståelse eftersom dem kom ihåg och eftersom det varit jul och eftersom dem sagt fel spel till en okunnig kund.
Ja kan inte skaka av mig sånt här så lätt, dels för att dagen skulle bestå av pulka och grillning med barnen men vi alla var lite griniga för denna händelse på Lekia. Dem förstörde våran dag. Sen går ju även butikschefens son och min på samma dagis så dem vet ju vilka vi är oxå. KUL!
Men iaf jag ringde en jurist och till svar fick jag detta:
" Ett kvitto har ingen juridisk betydelse än att det fungerar som ett bevismedel på att du faktiskt har köpt varorna i butiken. Något som borde anses bevisas även genom kontotransaktionen. Ordet kvitto finns överhuvudtaget inte med i konsumentköplagen.
Och så länge du bevisat att du varit i butiken och köpt varan så ska du kunna utöva din returrätt. "
Så dem ljög oss rakt upp i ansiktet bara för att slippa låta oss byta en vara. Dem sa att dem måste ha kvittot för att registrera saker i datorn. Bara dåligt kundbemötande ingen som helst hänsyn till situationen. Till svar fick vi. Om ni får byta utan kvitto vill alla göra det. Klart att det är bäst och lättast med kvitto. Men nu var ju allt så jävla uppenbart! Grr och ris för Lekia i Vimmerby!!!!

Iaf så myste vi redigt i pulka backen och även hemma blev det film mys och familje spel mys. NU ligger älsklingen och väntar i sängen sedan en tid tillbaka, men ja vara bara tvungen att skriva av mig.
Imorgon är vi barnfria då ska vi till brygghuset och äta gott. På lördag blir det nog bowling!

Go natt alla härliga! Handla inte på Lekia mer dem har ingen kundservice!!!!

Julångest!

Kategori: Allmänt

Ja då var julen avklarad! Igårbva vi hos Tomas föräldrar. En lugn julafton Tomas, jag, Melvin å så hans mamma å pappa.
Måste berätta att julen faktiskt är den tid då det är jobbigast att ha "skilsmässobarn". Och att leva i en ny relation! Igår va en jätte trevlig och skön kväll i kvillsfors. Men att fira jul utan sina barn och vara med sitt bonus barn känns lustigt och man känner ett dåligt samvete gentemot sina egna barn! Man har tankarna någon annanstans, undra vad barnen gör nu, undra vad barnen får, undra om dem har någon tomte osv.
Men man försöker att vara i nuet och glädjas med sin sambo och sitt bonus barn! Och visst är det skönt och viktigt att få ha sådan egentid med dem oxå!
Och även om man får vara delaktig och att Tomas föräldrar är super trevliga så känner man sig som tredje hjulet! Så det är en delad högtid julen!

Idag firades den hemma hos oss och det blev familjespel och julklapps spel! Mycket trevligt!
Av Tomas fick jag en pläd som jag önskat mig, en choklad ask och ett presentkort på en valfri upplevelse framöver!

Sista julshopp!

Kategori: Allmänt

Idag var jag och de två pungråttorna på stan och letade julgrans fot, fikade och träffade tomten!

Your my inspirationen!

Kategori: Allmänt

Igår var vi på julgrans jakt. Det var lite tjut här, lite bråk där, lite tjat där en del ramling här, men en hel del skratt oxå. Tre ungar med snö ända upp till midjan plumsade omkring för att hitta en gran till vårt hem!

Glad att Tomas har sådant tålamod, annars hade jag gett upp!
Men så nöjda vi är nu alla när vi kämpat så med en egen gran och roligare att klä den oxå när vi hämtat den själva!
'

Ååååå!

Kategori: Allmänt

Mitt i mitt arbetande ser jag en liten mus åmma sig på betong golvet! Då blir Frida känslosam och bäddar in den i lite papper och försöker ge den vatten!
Förstår ju att den har fått gift i sig, men har inte mage att slå ihjäl den! En värdig död och lite sällskap vill jag iaf ge den!

Julgrans Race!

Kategori: Allmänt

Imorgon ska vi ge oss ut på julgrans jakt ( självklart på godkänd mark, min morfars). Här ska allt vara av äkta varan.

Idag har jag börjat måla våra innerdörrar, så nu har vi helt öppet på toan, så inga hemligheter här inte, dags att vara öppna för varandra....Nej då skämt å sido vi har en toa till som vi får använda tills dörren blivit färdig. Men gu så smidigt, vit lack färg för 80 spänn på Jem & Fix, billigt och bra och dörrarna ser ut som nya.

Imorgon ska vi även ut och trängas med alla andra som ska julhandla mat!
Letade efter glitter, tjockt glitter rött och guld till julgranen, men det finns ju ingenstans i stan, var kan man hitta sånt?????

Hej och Hå!

Kategori: Allmänt

Sjuk minsting, barn som ska till skolan, tredje barn som ska hämtas i Bruzaholm, sambo som jobbar över, läkarbesök på Sensia!

Ja dummare dag att vara hemma från jobb kan det inte bli. Men imorgon har jag barnvakt, för jobba innan jul ska jag göra!

Men lite mysigt att VABA kan det vara ibland!

Utkast: Dec. 18, 2012

Kategori: Allmänt

När jag skaffade blogg, ville inte jag va ännu en som skriver om guld å gröna skogar (säger man så? ), vi använder Frida ord, om ett spaceigt liv bara!
Hur bra det är i livet, vad man köper, vart man reser, vad man gör för roligt hela tiden!
Nej ingen har det perfekt, å ja menar perfekt skulle vara tråkigt!

Självklart har man motgångar i livet! Vi arbetar heltid samtidigt som vi ska ha en fin familj, ett fint hem, vara en fin vän och ha ett fint yttre!!!! Jävla mkt fint ska det va! Inte konstigt om man ibland har svårt att få ihop allt eller är trött då och då! Ja har det bra och är nöjd med livet! Ja har en fin sambo, fina barn och ett jobb! Men jag kan lova att emellanåt är livet allt annat än spaceigt! Men det är livets gång och jag skäms inte med att dela med mig om sånt! Jag är inte olycklig för att jag skriver om något jag stör mig på eller är trött på! Eller att Tomas å jag har det dåligt bara för att jag delger mina känslor ang saker vi gör eller inte gör, tvärtom jag har hittat mannen i mitt liv och att jag inte avgudar allt med honom är nog helt normalt! Vi är ju två helt olika individer!!! Perfekt är inte spaceigt!!!

Som man bäddar får man ligga!

Kategori: Allmänt

Hade en hel skön dag med älsklingen igår, Twilight är ju bara såååå bra! Hände något hela tiden, kom på mig själv med att klämma Tomas hand lite hårt då och då!
Julklapparna är färdiga, har några kvar till julklapps spelet som vi ska köra. När vi kom hem bara myste vi med lite vin och korkade även upp en champagne flaska som blev över när jag fyllde 30 år!
Å så spelade vi "Monogamy"!!!!!

NU tittar jag på Så mycket bättre. Miss Li är ju bara så begåvad vilken röst. Duett med Olle " Som man bäddar får man ligga". Dom orden ska jag ha med mig! Men faktiskt så har jag bäddat redigt bra i ett års tid nu och tänker fortsätta med det, idag är jag äldre och klokare och "the past" har lärt mig en hel del och jag tror att allt verkligen var meningen för att jag skulle lära mig viktiga saker att ta med mig i framtiden!

Idag ska jag ta fram tomtarna och ha en redig stor städning. Skulle ha träffat Therese Bogren idag, men kom saker emellan för henne, så vi tar det i veckan. Va alldeles för länge sedan, har inte sett hennes pojke som hon fick i somras!!!

Tomas är och springer och sedan blir det nog lite fix för honom i köket. Å jag ska fundera ut någon smaskig söndags mat!

Puss och Kram alla Fina!

Bara en timme!

Kategori: Allmänt

Nu är min kropp trött på det här, har kämpat på som bara den nu! Men klockan går framåt och snart ska jag hem å fixa till mig lite för att ta ett glas vin me min bästa Tina!
Imorgon bär det av till Linköping lite julhandel, julbord å bio på det! Å IKEA:s cheesecake, bara älskar den godsaken!!!!

Ha en super helg, glöm inte säga till någon att du älskar personen, din mamma, syster, bror, barn, vän, sambo You name it!!!! Just do it!

Utkast: Dec. 13, 2012

Kategori: Allmänt

Igår var jag lite kärleks "sur" idag är allt sånt borta. Älskling och jag har varit och tittat på ett större hus. Det var mkt blandade känslor nedre våningen var mysig medan övre våningen var väldigt konstig planerad! Iaf väldigt mkt att göra om det skulle vara av intresse, dock kanske vi kan få det billigt! Vi får helt enkelt tänka lite på det! Tycker vi börjat få det mysigt här hemma, men visst ytan är lite för liten för oss när vi är fem, men egentligen är det bara varannan vecka och det finns potential att göra om här hemma ännu mer oxå!! Idag är det Lucia, tyvärr missar jag barnens Luciafirande i skola å dagis då jag jobbar 14-22. Hoppas det blir lite lusse fika på jobbet! Imorgon är det fredag och då ska jag ha en liten tjej kväll med stört sköna Tina!

Vill inte Gnabba!

Kategori: Allmänt

Ja vet inte, men igår innan jag åkte till jobbet så skottade JAG, men sen så snöade det mkt under dagen och när jag kom hem 22.30 så kom jag knappt in med bilen då det låg en snövall där och en massa snö på garage infarten och vid gången till dörren och på trappan!
Då tänkte jag snällt, jaja men då har nog Tomas haft fullt upp med jour och annat eftersom han inte hunnit ta det.

Det går snabbt att skotta hos oss, vi har inte så mkt yta.

Men när jag kommer in och frågar hur han har haft det idag och vad han gjort så svarar han, att han varit hos sina föräldrar någon timma, att han varit ute och sprungit och styrt lite med ugnen!
Då känner jag irritationen komma, men jag säger inget för jag vill verkligen inte bli någon som säger vad han ska göra med sin tid, jag vill inte att han ska känna att han måste och jag vill absolut inte bråka om såna här saker.
Men idag känner jag sån irritation över detta så jag bara måste skriva av mig. Hallå hade er gubbe varit ute å sprungit istället för att skotta fram garage infarten, skulle inte ni bli en gnutta "sura"???
Han sprang dagen innan oxå måst jag tillägga!

12-12-12

Kategori: Allmänt

Sista datumet för att få helt lika siffror är kört för min del, det var en del av min livsplan, har sagt sedan jag var liten att jag ska förlova mig eller gifta mig på ett sådant datum!
Men lika bra mår jag för det = )!

Julklappstips!

Kategori: Allmänt

JULKLAPP – ALLA DAGAR Ge bort en upplevelse i år. Under begränsad tid har vi extra bra priser på vårt värdebevis för vårt populära spapaket Ivory. Överraska nära och kära, eller varför inte kunder och anställda med en julklapp de kommer att komma ihåg länge. Pris: 2298:- för två personer med övernattning i standardrum, spaupplevelsen Ivory, frukost och trerätters middag. Ordinarie pris: 3590:- Kan nyttjas 1/1-31/3 2013, paketen kan bokas tidigast 27:e dec. Stranden Falkenberg!

Julbord!

Kategori: Allmänt

Idag åker jag tidigare till jobbet för att inta julmat med mina kära kollegor!
Första julbordet ska bli gött!

Helgen över!

Kategori: Allmänt

Swisch sa det så var helgen över igen! Å denna jobb vecka kommer bli så tråkig och seg, ska jobba själv finns ingen på servett avdelningen att slå ihop sin lunch tid med "blä blä"!

Men får tänka på att det bara är 2 veckor kvar till jul ledigheten!!!!

NU ska jag ta fram den motiverade tränings Frida och hoppa hopp rep igen, efter 2 veckors vila "hmm"....

Önskelista 2012

Kategori: Allmänt

1. GlamGlow - senaste och hetaste produkten från Hollywood! GlamGlow är utformad som en 10-minuters professionell ”ansiktsbehandling på burk” för användning bakom kulisserna i Hollywoods underhållnings, musik & mode industri och skapar en omedelbar kamera-redo lysande hud. "I am in love with it! it feels so cleansing and gives you a radiant a refreshing glow at the end" -Tommy Lee, Rockstar
2. En mask med fransk lera som avlägsnar överskottssebum, döda hudceller och orenheter samtidigt som den minskar porstorleken och gör huden len, fräsch och tonad. Den innehåller även spirulina, ett tropiskt sjögräs rikt på essentiella fettsyror som stimulerar cellförnyelseprocessen. RENs masker är utvecklade för att ge dig en professionell ansiktsbehandling hemma. Oavsett vilka behov du har – rengöra, exfoliera eller pigga upp trött, glåmig hy – finns det en REN-mask för dig. .
3. En doft som ger ett första intryck av lyx och elegans. Den speglar dagens glada, spontana och glamorösa kvinna som tycker om att släppa löst sina känslor och har en positiv attityd med lycka och styrka. Sensuell och mjuk kvinnlighet av bulgariska rosor kontrasterad med exotiska aromer ger en sofistikerad, färgstark och mousserande doft. Fruktiga noter av päron och grapefrukt ligger i toppen, som övergår i ett hjärta av rosor och ambrettefrön. Basen består av mjuk mysk och träiga noter.
4. Skridskor ( kill )
5. Löpband
6. Bruka Design

2:a Advent!

Kategori: Allmänt

Nu går tiden snabbt snabbt framåt! Julafton kommer vi fira hos Tomas föräldrar och juldagen hemma hos oss med min familj! Inatt har systers minsta tjeja sovit över, så jag ska nog ta mig i kragen å gå upp göra frukost till alla 4 barnen! Får se om det blir lite pulka åkning oxå idag!

Lucia!

Kategori: Allmänt

Nu ska jag slänga in handduken! Är så trött! Älsklingen å jag brukar vara i säng runt 22- tiden, jo d är faktiskt sant även på helgen! Oftast kollar vi ju på tv i från sängen, men det går snabbt tills vi somnar in. Så runt elva tiden brukar vi sova! Lite pensionärs varning kanske men jag tycker det är skönt att komma i säng tidigt, nyår blir en utmaning hi hi!
Idag har vi iaf hunnit med lucia, kalas, julbak, hemmafix, kvällsmat och även uppfostrings bråk! Vissa av barnen har en tendens till att tro att de bestämmer precis allt här hemma! Men för allas trevnad så måste det bli slut på det, så det var bara på med det vuxna "pokerfacet".
Å så bra det blev tillslut!
Jaja nu är det go natt!

Sovmorgon är överskattat!

Kategori: Allmänt

Sovmorgon nä fy sjutton sånt sysslar inte jag med = )!
Vaknade av sambons grabb halv 7, måste lära honom stänga på TV:n själv "grr", för efter det kunde inte jag somna om, så upp ur sängen och fram med datorn!
Iaf idag blir det härlig frukost med julegröt och julskinka, sedan ska vi baka pepparkakor och marsipan figurer. Sen ska vi vidare till syster för att kolla på Felicia när hon går lucia, sedan är vi hembjudna till mor & far för att äta lite smörgåstårta och fira Robin.
Ja en fullspäckad dag vill säga! Härligt!

Utkast: Dec. 06, 2012

Kategori: Allmänt

Då är klappar till barnen och sambo färdiga skönt det!
De som är kvar är syskon barn och föräldrar, men på min sida vet ja vad det ska bli, svårare till Tomas sida, får se om han klurat ut något ännu!

Idag är sista dagen Ringo bor hos oss, han ska nämligen flytta då mina arbetstider ändrats och vi kan för tillfället inte ge honom det han behöver! Kommer bli tomt, kommer ihåg känslan vi hade älsklingen och jag när vi hämtade vår gemensamma hund!!!!

Självmords uppdrag!

Kategori: Allmänt

Precis så kände jag när jag åkte till jobbet idag i snö kaoset! Fy fan vad det var nerv pirrande!
Men men på jobbet är jag iaf, och idag när jag kommer hem ska jag ta med barnen å leka i all snö!

Motivation!

Kategori: Allmänt

Å nu vill jag hem och åka pulka, jobb motivationen är på noll just nu!
Å så någon dag ska jag sätta igång med julgodis, så härligt med vinter, de två första veckorna iaf!
Men undrar var mannens motivation tagit vägen ; )!

@ work!

Kategori: Allmänt

Nu börjar julen sakta men säkert smyga på -12 grader stod mätaren på när jag for iväg till arbete idag!

Idag är det dags att hämta barnen <3, sen är det föräldrar möte för stora pojken! Hoppas vi får tid för lite julbak och pyssel någon dag! Känner fortfarande av förkylningen men det går åt rätt håll!
Julhandeln är klar till större delen men viktigaste klappen är kvar!!!! Å vet i sjutton vad det ska bli, han ärså jäkla petig med grejer å märken!!!!

Redo!

Kategori: Allmänt

Nu har vi hittat till China teatern!!!!
Spännande! Efter lite shopping i stan, där det blev röda skinn brallor å en svart blus!!!!

As long.....

Kategori: Allmänt

I dont Care ho You are, were You from, what You Said as Long as You love me!!!!!
BackStreet boys strömar ur högtalarna påväg till big city!!!!
Snoriga å med snö yra kämpar vi oss fram!
Det ska bli skönt att fira ett år tillsammans!!!

Ha en bra helg alla sköna!