HootChili

Det är framtiden jag är intresserad av, eftersom det är där jag kommer tillbringa resten av mitt liv!

Very Bad!

Kategori: Allmänt

Uppdatering på Fridas liv är rätt dålig nu! Kanske mest för att det just nu inte händer så mkt mer än det vanliga vardagsstresset! Lr vardags tristess som jag kallar det, ja blir lätt rastlös när det inte händer något roligt och spännande men ja är 30 år nu å har lärt mig att leva med det och styra över det! Missförstå mig rätt ja gillar vardag! Men vem gillar inte lite glimtar av gott och blandat i vardagen oxå! Inte bara jobb, barn, hem, laga mat om och om igen dag in och dag ut! Det lilla extra då och då unna sig ett restaurangbesök, nya kläder, hotell vistelse, bowling, picknick ja osv!!! Men just nu är det inget sånt bara vardag! Hålla ordning i familjen ; )!

Nu söndags vardag i soffa!

Puss puss

Fredag!

Kategori: Allmänt

Det är fredag, ja jobbar 3 timmar och ikväll vankas det tjejmiddag! Det blir laxrulle, nacho paj och cheesecake!

Imorgon åker jag till Växjö till Tomas syster m familj dit kommer även Tomas andra syskon m familj vi ska shoppa, umgås och äta gott! Tom as kommer på efterkälke eftersom han har en tävling i målilla att springa! Så det blir chili å jag som drar själva!

Bio!

Kategori: Allmänt

Igår blev det bio mys och idag har Felix sitt barn kalas!

Felix 6 år!

Kategori: Allmänt

Felix är en charmig pojke som vet vad han vill. När han föddes var han som sin bror oxå en snäll bebis som sov och åt och var nöjd med livet. Dock fick vi mer känna på trotsen hos Felix emellan åt när han blev äldre. Han är lite tuffare än sin bror vågar prova på mer saker. Han är en kille som är väldigt omtänksam och tänker mycket på både det ena och det andra. Just nu älskar han att räkna och säger helt plötsligt. Mamma: 6 + 2 är 8. Bara helt apprå på när man står i affären eller åker bil. Hoppas det håller i sig. Smartheten har de iaf ärvt av sin far.

Träning!

Kategori: Allmänt

Ja det har varit lit dåligt med min träning på sista tiden, förkylning och en extrem trötthet.
Men idag får jag hem boken Träning för henne som inspirerar till en hel del roliga tips och så har jag ju köpt mig en medicin boll. Den går ju göra både det ena och det andra på!

@ work!

Kategori: Allmänt

Idag blir det jobb 4 timmar, känns underbart lagom! Att fixa i ordning i ekonomin står på schemat för att istället prioritera att gå ner i tid och vara hemma mer. Ta bort sånt där som man betalar onödigt mkt för. Vi har ju haft två rätt så nya bilar, men insåg att Honda civicen kördes bara fram och tillbaka till jobbet med på en guppande väg "onödigt". Så vi bytte bil med Tomas bror och sambo och så fick vi pengar emellan. = Ett billån borta, hur skönt som helst 3000 kr rikare varje månad. Så det går om man vill, ni som vill gå ner i tid rensa de materiella sakerna.

Ha nu en bra dag alla!

idag är d lugnt!

Kategori: Allmänt

Efter en spännande cykelfest igår, blir det till att vila nerverna idag! Soffan är min bästa vän!
Sambon har dock varit ute och sprungit och sålt våran ena bil till sin bror i Kvillsfors! Önskar han oxå hade hel lata dagar! Att ligga en hel dag i sängen med en massa godis och mys om vartannat utan att behöva göra ordning sig en enda gnutta! Bara skita i allt för en enda dag! Men nu blir det kvälls mys med film iaf!

Bike Race!

Kategori: Allmänt

Idag står cykelfest på schemat, kul och spännande. Men framförallt nervöst. Man vet inte vem man ska till eller vilka som kommer till en.

Man äter förrätt hos någon tillsammans med 2 andra par sammanlagt 6 personer.
Sen varmrätt hos någon annan tillsammans med 2 nya par.
Och sist dessert hos ett annat par.
Sammanlagt träffar man 6 par = 12 st personer.
Sedan samlas alla som är med på den här cykelfesten på ett och samma ställe för att partaja lite.

Vi fick desserten det var skönast, lättast att fixa.

Pirrigt värre dock! Wish me good luck att min sociala sida är på topp ikväll.

Trevlig Helg!

Värme!

Kategori: Allmänt

Så här ser min morgon ut! Åååå va härligt!

Överlycklig!

Kategori: Allmänt

Denna lilla bebis kommer att flytta hem till oss på torsdag!
En Cavalier som min Mio var. Kan inte beskriva min lycka just nu!
Namnet kommer bli Chili. Förutsättningarna för en hund är bättre nu. Och denna ras har jag 10 års erfarenhet av. Varför förklarar jag mig. Mitt liv mitt val!!!!