HootChili

Det är framtiden jag är intresserad av, eftersom det är där jag kommer tillbringa resten av mitt liv!

Önskelista 2012

Kategori: Allmänt

1. GlamGlow - senaste och hetaste produkten från Hollywood! GlamGlow är utformad som en 10-minuters professionell ”ansiktsbehandling på burk” för användning bakom kulisserna i Hollywoods underhållnings, musik & mode industri och skapar en omedelbar kamera-redo lysande hud. "I am in love with it! it feels so cleansing and gives you a radiant a refreshing glow at the end" -Tommy Lee, Rockstar
2. En mask med fransk lera som avlägsnar överskottssebum, döda hudceller och orenheter samtidigt som den minskar porstorleken och gör huden len, fräsch och tonad. Den innehåller även spirulina, ett tropiskt sjögräs rikt på essentiella fettsyror som stimulerar cellförnyelseprocessen. RENs masker är utvecklade för att ge dig en professionell ansiktsbehandling hemma. Oavsett vilka behov du har – rengöra, exfoliera eller pigga upp trött, glåmig hy – finns det en REN-mask för dig. .
3. En doft som ger ett första intryck av lyx och elegans. Den speglar dagens glada, spontana och glamorösa kvinna som tycker om att släppa löst sina känslor och har en positiv attityd med lycka och styrka. Sensuell och mjuk kvinnlighet av bulgariska rosor kontrasterad med exotiska aromer ger en sofistikerad, färgstark och mousserande doft. Fruktiga noter av päron och grapefrukt ligger i toppen, som övergår i ett hjärta av rosor och ambrettefrön. Basen består av mjuk mysk och träiga noter.
4. Skridskor ( kill )
5. Löpband
6. Bruka Design

Kommentarer


Kommentera inlägget här: