HootChili

Det är framtiden jag är intresserad av, eftersom det är där jag kommer tillbringa resten av mitt liv!

Julen!

Kategori: Allmänt

Ja då var Julafton över! Usch d går allt för fort!
Vi spenderade dagen innan julafton i Målilla hos mina morföräldrar. Där var mina kära föräldrar, syster m familj, Moster och morbror m familj. D var god mat, många klappar och mkt skratt.
Vi fick:
Swipper dammsugare som visas på Tv shop, den är super bra.
Lakan
Handdukar
Pengar
Kläder
Bokhylla
Röd Matta (då vi har röda detaljer i vardagsrummet)
Röda stora Kuddar
Platystation 2 + Eye toy sports, singstar rock ballads (så räkna med tjejkvällar framöver)
En skiddress av min kära sambo
Ja å så lite andra bra att ha saker!



Julafton var vi hos svärföräldrarna där var Teds mormor och morfar och Hans morbror med fam. Oxå god mat och mkt paket. Julaftons morgon började med julfrukost hos Teds farfar.
Tyvärr hade vi ingen tomte till kvällen så Ted fick ställa upp efter lite övertalning. Dock fick han sparken med en gång efteråt. Så jag var väldigt besviken över att vi inte hade en tomte. Men dagen innan i Målilla så kom det ju iaf en. Nästa år ska jag vara förberedd. Vad är julen utan en riktigt bra tomte!!!



!

327005

Singstar - Rock ballads

Family!

Kategori: Allmänt

Family!

Here I am

Kategori: Allmänt

I be back.....Nä usch vad trist det var med ett liv utan blogg. Jag ska egentligen inte ha en. Ja vill ha ett privatliv och min sambo bad mig att skriva dagbok istället om jag har sånt skrivbegär, han gilllar inte och fattar inte syftet. Nä inte jag heller, MEN jag har saknat att blogga.
fast jag tror fortfarande att bloggandet är till största delen för att överdriva om sitt liv. Men det kanske är det som är meningen. Här får man göra precis som man vill, vara precis vem man vill, tycka precis vad man vill osv.
Men jag är inte ute efter att glänsa med något. Jag lever ett ganska normalt liv som mor, sambo, dotter och vän.
Ja ett typiskt Svensson liv som jag trivs med.

Vem är då jag?
Ja en tjej som i tonåren levde som de "flesta" tonåringar med helt vanliga föräldrar som fick ta en och annan "smäll", då jag ibalnd hittade på hyss. Men helt vanliga hyss som att smyga ut sent på natten, dricka i smyg, ljuga lite då och då, snatta (bara 1 gång), skolk (inget allvarligt), girlfight (bara nån enstaka gång.  Ja jag var nog på de ställen där det mesta hände.
Men jämnför man med dagens ungdomar så var de grejer som jag gjorde ingenting, rena barnleken.
Jag har haft många olika varianter av vänner som kommit och gått genom mitt liv, och några som alltid funnits där som är värda att nämna Emma K, Tina och Martina.
Jag gillade fart och fläkt! Och var nog bara på upptäcktsfärd för att idag hitta den person jag är. Trygg och stolt i mig själv.
Jag hade 2 "långa" förhållanden innan Mr right döck upp. Första när jag var 15 år som höll i 1½ år. Andra förhållandet som höll i 4 år. Andra förhållandet var med förlovning och sambo, ja till och med hund/ar. Vi delade sedan på oss och jag tog ena hunden och han den andra. Idag är hans bror och min syster gifta. Snacka om en bra serie va!! Han har sambo och barn och jag samma här och det funkar verkligen jätte bra.

Ja mkt har hänt i mitt förflutna. Men som jag sagts tidigare det är i framtiden jag lever eftersom det är där jag ska spendera resten av mitt liv.
Jag vill och försöker leva som hundarna gör dem ältar inte det som hände igår utan går vidare.
Älta inte det som hände igår imorgon kommer nya problem som måste lösas.

Ja idag är jag som sagt trygg och stolt över mig själv, men jag har fått jobba för att nå ditt. Förr var jag ganska bitter och avundssjuk på dem flesta för allt möjligt och trodde att alla hade det så mkt bättre än jag. Egoistisk och uppmärksammade inte det jag hade utan bara tänkte på allt jag inte hade. Idag har jag lärt mig att värdesätta det jag har och att det är dem små sakerna som är viktiga. Är någon oförskämd mm så försöker jag tänka på att den personen har oxå bra sidor och kanske egentligen innerst inne inte mår bra. Så mkt positiva tankar som möjligt då mår man bra.
Visst har jag dåliga sidor, dåligt humör, dåligt självförtoende, dåliga dagar då och då som alla andra. Men d var värre förr.
Jag är faktiskt väldigt självkristisk och det är det jag jobbar på nu. Förr gnällde jag på alla andra, men nu är det mer på mig själv, jag har väldigt höga krav på mig själv. Så jag är absolut inte fulländad. men jag är mer trygg som person iaf idag och stolt över mkt mer. Men vem fan är fulländad??? Inte ens Mia Törnblom tror jag!