HootChili

Det är framtiden jag är intresserad av, eftersom det är där jag kommer tillbringa resten av mitt liv!

Vilken vecka!

Kategori: Allmänt

Veckan började med trötthet som jag med en gång förstod skulle leda till förkylning!
Jag har fått för mig att sedan jag tog bort njuren så får min kropp arbeta extra mycket när jag blir sjuk och därmed min totala trötthet! Det är iaf en rejäl förkylning jag åkt på! Min näsa börjar bli röd och till helgen är det meningen att vi ska fira ett år med att åka till Stockholm å titta på Dirty dancing!

Till råga på allt har Tomas och jag haft en redig skit vecka, svårt att få ihop allt ibland! Tycker de som bloggar skriver väldigt lite om sina förhållanden, skulle va skönt ibland att få höra att andra oxå har problem, ja menar är det inte sånt som är äkta kärlek, att man rer ut problemen och är ännu närmare varann än innan!
Hörde idag på efter tio med Malou att folk idag skiljer sig för lätt pga att dem läser på bloggar mm om alla andras perfekta liv, så fort de inte känner perfektion själva ger de upp, det är skam idag att känna att man inte har lika mycket roligt att skriva om som ens bekanta!

Jag tycker dock att i ett normalt liv finns inget som är perfekt, och vad vore ett liv utan den mysiga stund när man precis blivit sams?

Happy 2012!

Kategori: Allmänt

Letar efter jul och nyårsklänning! Kanske denna ovan, har beställt hem några men ingen av dem sitter perfekt! Den ena är för liten, den andra för stor, den tredje för lång, den fjärde för kort, svårt det här med att vara fin vid jul!!!! Ligger hemma med pågående förkylning! Hoppas det blir bättre till helgen för då är det Dirty Dancing som gäller! Denna höst har verkligen varit ett förkylnings år för mig och min familj! Hatar att vara borta från jobbet pga VAB och sjukdom ligger bara hemma med dåligt samvete, och saken görs ju inte bättre när jag är den enda som har småbarn och är insatt i att dem mer eller mindre är sjuka ofta! Fick hem mitt mobil skal med fack för kort, tack vare snygg Madde på jobbet, så himlans smart! ( Fast Turkost) !!!!

Smärta!

Kategori: Allmänt

Träningsvärken är total men ack så skön, var länge sedan jag hade det. Å den simpla träningen är HOPPREP, tar otroligt mycket i vader och rumpa och svetten bara flödar, precis så som jag vill ha det!
Ska bara försöka hålla det varannan dag nu så att man kan bli nöjd över sin kropp igen!

Helgen har varit härlig på alla sätt och vis ( i torsdags hade dock Felix magsjuka, men peppar peppar ta i trä så har vi andra klarat oss), iaf igår var vi i skogen och lekte kurragömma och hade picknick. Idag har det varit innebandy match för Alexander och snart ska vi be ge oss till nya busfabriken med syster.

Sen blir det soff mys!

Kvälls fika!

Kategori: Allmänt

Igår kväll lev det en skön kvällspromenad med hund å älskling! Efter det fick jag en impuls kick och började möblera om och fixa lite i vardagsrummet.

Sen tittade vi på solsidan och myste med lusse fika!

Sunday Morning!

Kategori: Allmänt

Skön söndag väntar, mycket mycket mys och gott ska här has.

Jag är inte ett dugg bakfull, ja vi var ju på parmiddag igår, kom hem ca halv tre. Jag drack 4 cider, 2 små öl och en teqila, men ja blir fasiken inte onykter!
Iaf klockan är nu 11.30, jag gick upp vid elva men älsklingen sover fortfarande, fast han va oxå rätt lagom rund under sulorna igår, men är visst ändå super trött.
Det var en mycket trevlig kväll igår med nya bekantskaper, god mat och spel och en hel del kvinnor mot män, män mot kvinnor attacker så man höll på att trilla av stolen = )!

Jag förstår inte varför jag är så otroligt dålig på att ta komplimanger ifrån min kära sambo, så fort han säger att jag är fin, så kläcker jag ut mig "haha ja visst". Kan ju inte vara roligt att ge komplimanger till en sån. Ska försöka sträcka på mig och säga TACK!!!!!

Ha nu en bra söndag alla!

Äntligen fredag!

Kategori: Allmänt

Dagens lyx är att vi som jobbar förmiddag slutar vid 12.00, super skönt för det slår klockan om ca en timme!!!!!

Då ska hem å färgas hår! Sen bär det av till Vetlanda till älsklingens syster å familj, trevligt!

Är super duper godis sugen!!!!!!!



Cykel fääst!

Kategori: Allmänt

Nu hemma efter en skön promenad med hund och man, trodde jag skulle hamna i soffan meddetsamma efter jobb idag, men icke sa picke. Vi har tagit en "lång" dusch, tagit en lång promenad, renoverat lite och slängt ihop en ananaspaj!

På lördag skulle älskling och jag vara med på cykel fest, men tyvärr är den inställd på grund av ett dödsfall i veckan, en kvinna i Storebro som omkom i en bilolycka.
Förstår att folk behöver sörja, men ändå lite trist då vi såg fram emot det här. Men blir något till våren istället.

Dock blir det en sväng till kusin Pierre och Madde där vi är 5 par som ska äta lite gott å spela spel.
På fredag blir det att hälsa på Tomas syster och man som fått bäbis.

Men nu ska jag gå och ta ut ananaspajen lagom till kvällens soffhäng!

Hujjeda mig!

Kategori: Allmänt

Veckan startade med 2 fartfyllda dagar på jobbet, självklart bara för att jag inte är hundra procent kry!

Sitter nu i lunch rummet med kollegan å är arga över att smörgåstårtan vi fick igår är stulen! Vi som skulle äta lyx frulle.

För övrigt blir det lugnt hemma denna vecka, efter jobb blir det soff häng eftersom huvudvärken är total!

More fixing!

Kategori: Allmänt

Måla gillestugan vitt som nu är i trä överallt, vägg, golv och tak. Som på denna bild:
Sen är jag redigt sugen på att bygga in TV:n som denna bild:
Lite mer roliga texter: Familjetavlor

Fixing and Trixing!

Kategori: Allmänt

Lite som jag ska fixa till hemmet:

Vardagsrummet har gått från Rött till Petrol men ska nu bli vitt.

Dessa texter ska jag fixa själv och rama in i tavlor och köpa tavelramar.
Dessa väggtexter är från Balorina.se

Farsdag!

Kategori: Allmänt

Idag väckte jag och barnen älsklingen med frukost på sängen och ett paket!

Ikväll blir det movie time och en massa massa gott på bordet!

Sick!

Kategori: Allmänt

Idag lördag ligger jag med halsont och feber som smyger sig på. Trist då vi var bort bjudna till Tomas föräldrar idag. Men jag bara orkar inte. Snäll som han är tar han med alla barn, så jag får ta det lugnt. Imorgon är vi bjudna till mina föräldrar får se om vi orkar. Annars är det inte så mycket i livet som händer mer än jobb och hem! Varit skönt att jobba 6-14 hela denna vecka, lr skönt å skönt är det ju inte att gå upp så tidigt. Men att komma hem tidigt är super skönt familje mässigt! Har en massa planer på att inresa hemmet bilder kommer framöver. Ni kanske har märkt att jag tagit bort min FB, jo det ger inte mig något längre att vara medlem där. Jag tänker lägga den energin på mitt EGNA liv och mina nära och kära istället.

Nytt!

Kategori: Allmänt

Väntar på dessa snygga vinterkängor från Björn Borg!!

Utkast: Nov. 06, 2012

Kategori: Allmänt

I två dagar har det varit redigt kul på jobbet igen, man är sig själv igen även när man kommer hem, har en massa energi.
Gud vad jobbet påverkar en!

Igår hämtade jag barnen. Vi bakade hallon och blåbärs muffins
"Very Berry".
Idag åkte vi i mörkret till Gisseskalle och åt Lussebullar.
Gisseskalle är ett berg här i Storebro. Det var en rolig kamp för både barn, hund och vuxna att gå i mörkret. Redigt kul och spännande!

Nu bygger älskling kök, den stora pojken hjälper till, den lilla tittar på tv och jag har slängt mig i sängen för lite internet check!
Älskling ska strax ut och springa och jag ska ta mig en choklad kaka och kolla på Mannen som talar med hundar. Han behöver komma hit, idag har nämligen min "kära" vovve ätit sönder min dyra vinter jacka "grr"!!!!!

Helgen över!

Kategori: Allmänt

När jag ser dig i ögonen vet jag!

Ja dem orden får stå för min söndag!

Det är mat och film och massa mys idag efter en trevlig kväll/natt hos Fru och Herr Ewers i Vetlanda! Sikket härligt folk!!!

Imorgon ringer klockan 4.30 blä blä blä!

Egen tid!

Kategori: Allmänt

Älsklingen har jour, skulle följt med ut ikväll, men respektfull som jag är stannade jag hemma. Men här spelas hög musik å mys faktorn är på topp ändå! Hoppas bara älskling kommer snart!

DUBBEL MORAL!!!

Kategori: Allmänt

Syftet med att kolla upp folk på Facebook egentligen!

Kolla om det finns någon bättre, snyggare, roligare?
Vadan denna nyfikenhet på andras liv?
Facebook är bara ett ställe där folk har lättare att kunna bedra sina nära och kära!!!
Hålla koll på sina ex och hur deras liv fortlöper, så fort man loggar in ploppar texter och kort upp på det förflutna, varför kan inte vi människor bara ägna våran tid åt det nuvarande livet,
med dem vi lever ihop med och behöver inte ha kontakt med på facebook för att veta vad man har för sig om dagarna!

Facerbook har gjort att man tappar kontakten för att man läser allt om vännerna där, då behöver man aldrig ringa eller träffas på en fika för att "snacka skit" om livet! För vad har man då att prata om, när allt skrivs på FB?

Men varför är man då själv bara tvungen att ha det????
Jo för jag känner verkligen som här ovan, men tar jag bort FB så känner jag mig utanför för att alla idag har kontakt där igenom!!!!!

Snart är veckan slut!

Kategori: Allmänt

Idag var jag duktig och sprang en runda med hunden, var ett tag sedan nu så lite promenad emellanåt blev det. Intervall vill säga!

Fick gå hem tidigare idag från jobbet med, tog komp 2 timmar. Som ni förstått så har vi inte så mycket att göra för tillfället. Så vi tar lite komp då och då.

Väl hemma skrämde jag skiten ur älsklingen. Han visste inte om att jag kom hem tidigare så jag tänkte ut värsta grejen på vägen hem.
Ställde bilen en bit bort, gick fram till huset, där han satt i soffan och spelade hög musik, så då smög jag in i källardörren. Gick fram till huvud säkringen och gjorde så hela huset slocknade.
Där efter välte jag en pall med flit så att det small till.
Tomas satt nog kvar i soffan i mörkret 2 minuter, innan han vågade sig ner i källaren. Där hörde jag att han smög in i sovrummet där vi har ett baseball trä, fixade säkringen och smög upp igen.
Då smög jag fram och släckte säkringen ännu en gång.
Då harklade han fram sig meningarna uppifrån trappan:
"Vem är det? Kom fram! Gå ner Ringo (vår hund)!!!!!!
Ringo kom ner och jag springer in i tvätt rummet och smäller igen dörren, men kan inte hålla mig för skratt så jag avslöjar mig tillslut!
Elakt tycker ni, roligt tycker jag!!!!!!

Imorgon jobbar jag 12-18! Vet inte redigt vad som händer på kvällen efter jobb, får se om älskling hittat på något.
På lördag blir det iaf party hos Tomas bror och sambo. Trevligt var länge sedan man såg dem nu! Man isolerar sig lite när man jobbar skift, har barn varannan vecka och renoverar!
Ja dåligt samvete har man inte lite av, men men man får ta en dag i taget!!!!!

P.S. JA LÄNGTAR TILL JUL D..S.